Har ni också sådana här?

IMG_2181
Vi har en samling med 29 (!) udda strumpor… Hur många har du?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Har ni också sådana här?”

  1. Ett tiotal udda strumpor har vi nog i alla fall… jag spar dem optimistiskt, eftersom det alltid brukar vara så att man hittar maken så fort man slängt den strumpa man trodde var udda!

    Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

    1. Mjau, matte har samma erfarenhet – kastar man en udda socka så hittar man dess make veckan därpå! Konstigt! Vi börjar tro att de finns i ett parallellt sock-universum där de har hyss för sig innan de kommer tillbaka! TassKram Wikki

    1. Undrar om det är smittsamt? Hörde just om rekordet på 37 udda strumpor där alla är husses men han väljer att para ihop dem som är mest lika och försöka nöta ut dem… *fniss* Så enkelt vi har med fyra färdiga tassar! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *