Här är karusellen…


 
Det här kulnöjet måste jag prova på Stora husses snurris på Landet nån gång!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Här är karusellen…”

  1. Vi tycker APSELUT att du ska överraska med lite musik i jul! Det kommer att bli SÅ uppskattat!!
    Nospussar

    1. Mjau, vi håller på att träna in egna texter på lite julmelodier… ”MidKatt råder, kniper goda musen” är en av dem! *fniss* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *