Fluff 5.0-WinterMode

IMG_2186
Stora svansen utfälld! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Fluff 5.0-WinterMode”

  1. Härlig svans! Min systers ena katt brukar ha tjock svans, men nu på vintern så är den helt statisk så pälsen ligger som kletad istället och svansen är jättesmal. Något tips på hur man löser det? Katten är medellång i pälsen.

    1. Det finns antistatmedel för kattpälsar, jag har sett det som spray i utställningssammanhang! Men jag vet inte vad det heter… Googla på det så hittar du nog! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *