SnöTanja får mig att längta till Landet

IMG_2097Nykload postlådestolpe är avklarat… Nu följer snökontroll:
IMG_2113
Snö är kul men kall… Jupp, den är mjuk att rulla i också!IMG_2105

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “SnöTanja får mig att längta till Landet”

  1. Tanja är min förebild, min idål! Hon är jamarsöt! ♥

    Kanske att jag kan få komma och leka med henne? 🙂

    Nosbuffar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *