Blinda katter – precis som vi

Det är som på de flesta katthem – en mängd katter som tassar omkring och gör det som katter gör: Äter, leker, utforskar, vilar, iakttar… Fast på sitt eget sätt: De blinda katterna på ”Blind Cat Rescue” i St Pauls, NC, USA – de rör sig lite långsammare, lite försiktigare och lite avvaktande!

Jag tittar förälskat på deras livestream, en plats jag besöker ofta:
bcr3bcr4
Kika in hos dem du också! Det bor en Wikki Look Alike där:    *spinner*
bcr5bcr6
Tänk att det finns ett sådant himmelrike för dessa – där de får stanna för alltid!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Blinda katter – precis som vi”

    1. Mjau, jag kikar också med jämna mellanrum – det är så rogivande och betydligt mer spännande än mycket på tv! NosPuss Wikki

  1. Mjau och gott att det finns sådana i en värld som är i övrigt ganska kall… Skönt att vi bloggvänner har varann också! TassKram Wikki

  1. Mjau, det är nog tryggast att vara innekatt om man är handikattad! TassKram Wikki
   PS Undrar om det finns ledarkatter? Synonymt ledarhundar alltså…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *