Nu kommer det alla väntat på….

Men inte är det JulTomten riktigt ännu, eller hur?!!
IMG_2130
Vi börjar med att avslöja rätt svar i tävlingen! Frågan var ju: Hur många origamistjärnor (De stora bascettastjärnorna alltså!) tror du att matte monterat ihop och har i sin fixarlåda just kl 21.00 den 11 december?

Och det var en liten kluris i detta, för matte har ju högvis med stjärnor och så står en låda bascettastjärnor hos Stora matte… Men just i FIXARLÅDAN hos oss befann sig i den angivna stunden hela 81 STJÄRNOR!

Så vinnare i JulTasseriet T14 är: TEDDY som kom närmast med sin gissning på 79 stjärnor! GRATTIS!!!! Paketet postas på måndag och hinner fram till jul!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Nu kommer det alla väntat på….”

 1. Grattis Teddy till vinsten!
  Oj, var det sååå många. Vi gissade på många stjärnor, men vi trodde att Assar gissade för högt – och så var det för lågt….

  Tack Wikki för ännu ett trevligt tasseri som inbringade så många pengar till Örebro katthem. Pengar som verkligen behövs nu när det är snö och kyla.

  Kram

  1. Mjau, i morgon ska det hämtas kattungar på samma ställe som förra helgen, idag är det fällvakt på fler ställen. Det gäller att få in dessa katter innan de fryser ihjäl! Idag är en hemsk dag för alla ute! Så all hjälp är välkommen! NosPuss Wikki

 2. Stort grattis Teddy, vilken underbar julklapp de måste bli 🙂
  Vi jamar som Gitte, det var väldigt många stjärnor det. Vi gissade på mkt färre. Vilket jobb att vika så många stjärnor, du har verkligen en duktig Matte du Wikki.

 3. Hej och tack för alla grattis!
  Varit med ett par gånger så kul att få vinna nu lagom till jul och allt! 🙂
  Om ni vill komma med paketet direkt till mig går det bra! Maila mig isåfall om när 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *