Hjälp till mer hjälp genom Grizzly

griz Om du brukar handla kattmat hos en Grizzlybutik (Vi har en jättetrevlig i Örebro!) eller på Grizzlys nätbutik kan nu hjälpa dem att stötta KATTKOMMANDO SYD med kattmat och sand! Klicka på bilden så kommer du direkt till kampanjen!griii
Grizzly skriver: ”Dags att fylla på med hundfoder, kattmat eller kattsand? Köp den hos oss, och du bidrar på ett enkelt sätt till att göra fler katters och hundars jul lite bättre. Mellan den 5:e och den 16:e december skänker vi nämligen motsvarande 10 % av det vi säljer online till Hundar Utan Hem och Kattkommando Syd, två organisationer som gör ovärderliga insatser för våra fyrfota vänner. Det innebär, att för varje kilo du köper här i vår e-butik så skänker vi motsvarande ett hekto – det kostar dig precis lika lite som vanligt, samtidigt som du gör julen bättre för en katt eller hund som inte varit lika lyckligt lottad som din.”
Resultat hittills:
ins
Så klart vi buffar för  detta så det hjälper våra vänner i KKS! ♥♥♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Hjälp till mer hjälp genom Grizzly”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *