Hjälp oss hjälpa 14 nya katter

DSC_0291 Vårt JulTasseri behövs massor nu när Örebro katthem igår tog in 14 katter (Kattungar inkl kattmammor) från ett ställe där de inte hade det bra! De är nu behandlade mot öronskabb och mask men ska alla på första veterinärkontroll. Allihop luktade pyton och fick badas – de var jättesnälla att hantera och det var inte ett enda fräs eller riv trots att de var rejält omtumlade!DSC_0308

Örebro katthem söker nu allt stöd som kan tänkas för att dessa katter ska få det bra – och jourhem söks för att katthemmet ska kunna hämta fler katter från samma ställe! Kan du vara jourhem? Kontakta Kicki på tel 0580 – 125 69.
Här är en av kattmammorna:

Linda berättade: När vi badat kattmamman så märktes det hur hon trivdes med att vara ren! Sedan hon ätit lite mat fick hon se soffan och hoppade upp i den – och hela hennes uppsyn visade ”Vilken skön plats!? Och den är mjuk och varm och jag FÅR vara här?” Med stor njutning sträckte mamma katt ut sig… ♥

Mer bilder finns på Örebro katthems FaceBook!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Hjälp oss hjälpa 14 nya katter”

  1. Mjau, vi har ställt ett av våra rum till förfogande när nästa omgång hämtas, hoppas att det går att ordna att ”rätt sorts” missar kan placeras hos oss; även fast Jansson är snäll och så, så kan det ju bli lite grinigt om det kommer för stora ung-slynglar av pojkkön i huset… Är det pojkar med så måste det vara minisar 🙂

    1. Mjau, jag vet att det är ny kattfångning på gång på söndag! Konferera med Linda Börjesson, de kommer troligen att behöva kattplats! NosPuss Wikki

  2. Tänk att vissa av oss mår så fantastiskt bra varje gång man lyckas rädda en katt, medan andra inte bryr sig ett dugg om sina katter. Hur kan vi vara så olika?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *