Fåglarna verkar inte frysa

IMG_2031
Stora matte skickar över bilder på fina Landetfåglar
– men jag blir bara väldigt hungrig av att titta på dem?!!
IMG_2041
Tänk vilken delikat munsbit en blåmes skulle vara?
Och vid fågelmatshuset i päronträdet är det fullt utav dem:
IMG_2054
Men herr Koltrast ser hängig och snuvig ut? Eller sitter han bara och somnar?
IMG_2049
Efter att ha fått ett stort saftigt päron att mumsa på så blev han väldigt pigg igen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Fåglarna verkar inte frysa”

  1. underbara bilder!
    Vi skulle gärna vilja att matte matade fjäderkotletterna inomhus också…
    Nospuss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *