Jag har fått en utmärkelse!

awDet är Evora, Elise och matte Dalatussan som gett mig en liten award! Tackar!

Till det hör att man ska svara på en hel intervju, puh! Men jag ska göra mitt bästa! Här kommer mina svar:

Drömresa? Till Landet så klart! Men jag skulle gärna hoppas att det är somrigare där än här… – 17 grader idag!
Favoritsysselsättning? Blogga och samla in hjälp till hemlösa katter så klart. Näst efter det att ligga i mattes knä och bli kliad mellan öronen! Och promenader!!!
Hur många gånger går du in på Facebook per dag? Har mattes FBsida uppe hela dagen. Men tala inte om det för henne…
Vad önskar du dig i julklapp? Ett nytt klösträd, ett lass med stix och massor av dreamies. Och tid att göra massor av Hittekattsband! Men framför allt: Hem till alla hemlösa kattkollegor!
Favoritmat på julbordet? Mattes tonfiskröra som är specialdesignad kattjulmat. Med räkor och ostbitar i. Toppat med Wikkikattgräs.
Drömyrke? TV-katt – som talekatt och PR-katt för katthem och hemlösa katter. Eventuellt kattpolitiker! Det behövs.
Favorittidning/magasin? Medlemstidningarna från alla kattverksamheter som jag stöder. Bästa läsning som finns!
Favoritplats i Sverige? Där jag är – hos min älskade familj matte husse och Nova! Oavsett om det är här hemma i Vivalla eller på Landet.
Thaimat, grekiskt, italienskt eller svensk husmanskost? Hi hi kattmat så klart men gärna en smakbit när husse och Nova har hjälpts åt vid spisen.
Favoritdesigner? SkaparKatten!
Vad gör dig lycklig en måndag? Samma saker som gör det på tisdag t o m söndag: En ren toalåda, en skvätt blötmat, en trevlig utepromenad och en racerbusstund med Nova. Och lyckan när en hittekatt blivit adopterad.
Vad driver dig att skriva blogg varje dag? Alla viktiga saker kring katter! Katternas status i samhället måste höjas och jag hoppas att min blogg är ett bra språkrör för viktiga kattfrågor – men också underhållande, personlig och rolig. Jag försöker i alla fall!
Om du fick välja själv, vart skulle du då vilja bo? På Landet men i eget hus och så skulle där finnas ett pensionärshem för slitna gamla katter som matte och Stora matte skötte om…
Stadsbrutta eller lanttös? Både och som bekant!
Vilken är din största tillgång enligt dig själv? Jag själv – en unik katt med ett syfte: Att försöka förändra världen! I liten skala vill säga. Kattskala, liksom!
Vilken är din största tillgång enligt andra tror du? Mitt originella utseende och min charm?
Favoritmat? Se ovan!
Har du någon kändis du är inspirerad av? Inte direkt – jag fångar idéer och inspiration från alla håll. Med ödmjukhet!
Tror du på tankens kraft? Självklart. Sedan har vi katter lite andra krafter också, på vårt hemliga vis. Men det jamar vi ju inte så högt om!
081123 123Vart vill du åka på semester nästa gång?
Är inte frågorna lite tjatiga? Se svar på första frågan!

Vad är lyx för dig? När matte och husse har massor av tid för bara mig och Nova, så de inte är upptagna av jobb och sånt. Men även med jobb så tar de sig mycket tid med oss.

Puh, så där!
Man ska nu puffa denna award vidare till fem nya mottagare, men jag orkar bara awarda en: Kungen och klapprekords-hållaren Sören Fernström!!! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *