Stöd Ditt Lokala Katthem!

snowy
De är många där ute som behöver oss nu! *hutter*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Stöd Ditt Lokala Katthem!”

  1. Jag tycker verkligen att man ska göra det också!
    Men där vi bor finns inga bra katthem alls *ryser* så vi stöttar ett längre bort istället tillsammans med Kattjouren, det fungerar det också jättebra! 😀 <3

    Ha en fortsatt fin CATurday kompisar! Nosbuffar och Gos <3

    1. Mjau – vi ska lägga in en extra växel och ösa ut julklappar till katthemmen, eller hur?! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *