Gustavpriset – vilken fanTASStisk utmärkelse!

Gustavpriset Vilken exklusiv och välförtjänt utmärkelse som vår kloka bloggkompis Gustav har delat ut! Så här från katthemsfronten (Matte, husse och Stora matte räcker ju ut tassen till bl a Örebro katthem) blir många nu mycket glada att få prisrosetter av detta slag!

Gustav jamar: ”Stor uppmärksamhet riktas i dessa dagar åt Nobelpriset. De som får det är säkert värda att få både ära och pengar. Tyvärr har jag inga pengar att dela ut, men desto mera ära! Jag tror att alla Sveriges katter jamar med i hyllningskören till katthemspersonalen? Önskar bara att ert enorma arbete skulle uppmärksammas och uppmuntras mer!
Men med varm tass överräcker jag här årets Gustavpris till var och en av er som ger kärlek och omvårdnad till kattkompisarna på katthemmen!”

Vi sällar oss till Gustav och de andra katternas hyllningskör! ♥♥♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Gustavpriset – vilken fanTASStisk utmärkelse!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *