Morgonens leende!

(via dpaf:via)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Morgonens leende!”

  1. Men kissen då! Vilka skutt. Själv har jag en matte som plogar stigar åt mig i trädgården. Inte för att jag går ut i snön men om jag vill så slipper jag drunkna i snön.

  2. FNISSJAM!
    Det såg ju riktigt roligt ut att skutta runt i snön, men jag tror jag håller mig inne i värmen ändå.
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *