Stora matte är insnöad!

Det kom just en morgonrapport från Landet! Snön bäddar in vårt kära Landet just nu. Stora husse har kört med snöplogen sedan kl 3 i natt för att hålla Landets bit grusväg öppen från snö, och det har gått bra. Dessvärre är inte de allmänna vägarna snöplogade lika mycket, så man kommer fram till kyrkan men inte längre… Så det är bara för båda att stanna hemma!!! Så kan det bli!IMG_6937

Mjau jag kommer ihåg hur snöigt Landet var förra året!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Stora matte är insnöad!”

  1. Eftersom vi vet var stora matte jobbar nånstans så kan vi inte låta bli att fnissjama lite bakom tassarna!
    Vi är i alla fall glada att våran matte inte längre har drygt 8 mil enkel resa till sitt arbete när det är sånt här busväder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *