Mer till JulTasseriet T14!

IMG_2016 Ända fram till den 12/12 har du chans att vara med och tävla om vårt juliga Tasseripaket! Paketet innehåller massor av finfina saker – du hittar ”baspaketet” med 16 saker HÄR inklusive tävlingsuppgiften! Tillagt är också en kattalmanacka och ett set vackra vita bascettastjärnor! Samt idag plussar vi till allt det som syns på bilden ovan: Ett fint matskålsunderlägg som matte fyndat och så bugar vi tacksamt för Sören Fernström med människorna Nalle och Lasse som skänkt en underbar jultomtekatt i trä och en ”nyckelpiga” (Som är världens bästa pryl att ta bort katthår från kläder och möbler med!) till JulTasseriet T14!!! SuperTack!IMG_2020

Totalt kan du vinna 25 härliga saker! Häng på!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Mer till JulTasseriet T14!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *