Stjärnparaden!

Vill du ha en egen julstjärna? Nu finns chansen! Varje stjärna nedan är ett fint hantverk i origami gjort av min matte, och de kommer att kosta minst 100 kr/st men den som vill ge med hjärtat får givetvis lägga till valfritt. Jag vet att det kan verka lite dyrt, men det är för att de ska ge hjälp till behövande katter så att många ska vilja ha en egen specialstjärna, en sådan som hjälper katter!

Du får lämna intresseanmälan på en, två eller MAX tre av stjärnorna till att börja med så att vi får se efterfrågan! Ange vilket/vilka nummer och rangordna dem med favoriten först. Motivera gärna varför du valt dessa! Lämna intresseanmälan i en kommentar!

På slutet av nästa vecka tittar vi på alla anmälningar och meddelar vilken/vilka stjärnor var och en får! Då PÅ SÖNDAG får var och en betala per stjärna man ”vunnit”, med den summa man tycker passar, dock MINST 100 kr/styck.

Ge med ♥ – pengar* går till SnuffeFonden.

– Alla stjärnor har namn efter en RIKTIG stjärna! De kommer också att ha band så att de går att hänga upp.
– Ange om du vill ha stjärnorna före julhelgen så ska vi lösa det! (Några stjärnor KAN göras i dubletter men det går inte att hinna tillverka innan jul tyvärr!)
– Om väldigt många vill ha samma stjärna, en specifik, så får lotten avgöra! Men givetvis ska vi försöka fördela så rättvist vi kan så att alla som vill ska få åtminstone en stjärna så långt som de räcker!

Stjärna nr 1 Adhara
– Intresseanmälan Sambo och Roxy
img_6099-300x225
Stjärna nr 2 Lyra:
– Intresseanmälan från Polllux och Castor
IMG_6100
Stjärna nr 3 Ceres:
img_6098-300x225
Stjärna nr 4 Mirach:
4-mirach-300x225
Stjärna nr 5 Aquila:
– Intresseanmälan Sambo och Roxy
5 Aquila
Stjärna nr 6 Procyon:
6-procyon-300x225
Stjärna nr 7 Izar:
7-izar-300x225
Stjärna nr 8 Mimosa:
– Intresseanmälan Sambo och Roxy
8-mimosa-300x225
Stjärna nr 9 Eltanin:
– Santino och Alfredo har jamat intresseanmälan!
9-eltanin-300x225
Stjärna nr 10 Zaurak:
– Gandalf och Tussan har anmält intresse!
10-zaurak-300x225
Stjärna nr 11 Alhena:
– Dui och Deco är intresserade! ♥
11-alhena-300x225
Stjärna nr 12 Dabih:
– Castor och Pollux har jamat intresseanmälan
12-dabih-300x225
(*50% går till Snuffefonden direkt, 50% till matte för materialkostnad, porton m m + till nytt material så vi kan skapa mer saker!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Stjärnparaden!”

 1. Hur lämnar man intresseanmälan? Kan man göra det här? I så fall är vi intresserade av stjärna nr 9 och bjuder 100:- (+ ev porto och sånt förstås)

 2. Jam, vi vill ha stjärnor! Ska bara bestämma oss för vilka tre vi ska önska oss först!

  Hur blev det med de andra stjärnorna där i början av november, mjau, vi skickade ett önskemail, men det kanske försvann bland cyberrymdens stjärnor?

 3. Hej Wikki, vi är intresserade av 2 och 12. De skulle passa bra till vår egen stjärnbild :). TassKramar

  1. Mjau, ni har ju namn från fina Tvillingarnas stjärnbild. Det är inte många som känner igen den, men det gör jag! Den syns ofta bra över Lejonets stjärnbild så här års! NosPuss Wikki

  1. Mjau tack! Matte tillverkar sakta en stjärna i taget, hon hade bara inte riktigt räknat med att bli så sjuk…
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *