Rapport från Kattens Dag

IMG_1930”Kattens Dag 2012” har varit toppen!

Tack till Arken Zoos kunder och Pet Products kunder som i helgen lade totalt 908 kr i våra insamlingsbössor och köpte lotter och loppissaker för 850 kr! Totalt fick vi in 1 758 kr kontant!

Ett särskilt tack vill vi rikta till TOVE som sparat sina enkronor och rättvist fördelat dem i varsin blå påse så att Örebro Katthem fick en i julklapp och Spinnhuset* (Vår kollega i Hallsberg) fick en! Det var en gåva med mycket speciell kärlek i!

Dessutom sålde vi våra Hittekattsband och nu ståtar alltså ytterligare 24 Örebroare med det på sig!IMG_2012
Härliga Bastian visade under söndagen upp sig på Kattens Dag som om han var en utställningsveteran! Han lät sig gärna klappas, klias på magen och demonstrerade också glatt sin ”foderautomat” och fiskade matkulor ur kopparna – det är en bra aktiveringsleksak och den finns i några olika modeller att köpa på katthemmet!IMG_2001

Sedan måste jag ju bara ta med bilden på störtsköna britten ”Vår Bästa Nudie” som var med i söndags och som har de vackraste eldopalfärgade ögon jag sett!

*Påsen med slanten som Spinnhuset fick av Tove, den vidarebefordrade vi till Peter på Pet Products som genast stoppade pengarna i deras bössa. Rart av Tove att tänka på båda!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Rapport från Kattens Dag”

 1. Vad roligt att ni fick in så mycket till katthemmet. Våra hittekattsband försvann i ett nafs, så jag har beställt fler. Hoppas få dem innan helgen för då är det julmarknad och då går det åt ännu fler.

 2. *fundilerar mycket* Den där Bastian, hur gammal är han egentligen? För han är jamarlik våran Rafael – de kanske är släkt med varandra?!?

  Tur att så många ville hjälpa katthemmen, för det behövs nu när det är så kallt ute. Ju fler katthemskatter som får egna hem desto fler missar får komma in från den här läskiga kylan och snön *ryser*.

  Tass från Imma, abbemissa.

  1. Bastian är född 2009, det är väl allt jag vet! Lika är de och båda kommer ju från Karlskoga! NosPuss Wikki

 3. Tänk så många snälla människor det finns, både i Örebro och många andra ställen. *nöjt spinn*

  1. Mjau jobbigt men kul! Tyvärr blev matte sjuk efteråt och ligger och snörvlar mej i pälsen nu! Ganska mysigt trots allt! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *