Nu är vi trötta…

Det har varit två toppendagar med massor av kattmänniskor och kattkärlek! Nu måste vi röja upp efter oss, stuva undan alla prylar och fördela allt vi fått!

TACK för jättetrevlig lördag och söndag, Peter och Pet Products! Smörgåstårtan var mums, och mat och gåvor uppskattas varmt av katthemmets katter! Alla fodersäckar är instuvade i matförrådet, men lite smakprover gick snabbt åt!

TACK så hjärtligt för en kul lördag, och för allt som Örebro katthem fått, Emanuel och Arken Zoo! Fodertunnan blev genast inspekterad nere på katthemmet, det gjorde inget att det var hundar på den!

När man står så här i en butik och får känna sig som del i ett generöst gäng som delar med sig av sin kundkrets så känner vi en enorm respekt för det vi ser: Kundservice, empati och hjärta! Genom alltsammans lyser närheten och kärleken till djuren djup och innerlig! I båda butikerna finns verkligt härliga människor som med kunskap och erfarenhet hjälper kunderna att hitta bra och prisvärda produkter med omtanke på många sätt. Härligt att ni finns! Vi kommer tillbaka!Wikkis mage

Nu måste vi förståeligt pusta ut! I morgon räknar vi hur mycket Kattens Dag inbringat till katthemmet, ni får var nyfikna tills dess! Tass på er!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *