Här är vi på Kattens Dag i helgen!

Pet Products, Storgatan 29, Örebro:
pet
…och Arken Zoo, Rudbecksgatan 16, Örebro:
ad arken
Mjau jag lånar ut matte och Stora matte till Örebro katthem! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Här är vi på Kattens Dag i helgen!”

  1. Mattarna hade egentligen tänkt vara med i Örebro, men nu blir det Kristinehamns djurhem istället… tror att matte vill se hur Pelle mår och om möjligt få någon trevlig prick att inse hur fankattisk han är… och så skall djurhemmets förening ha en massa skoj för sig både på djurhemmet och i sta’n, som mattarna vill vara med på. Hoppas att dina mattar har roligt i Örebro och att det går jamarbra för katthemmet!!!

    Tass från Imma, abbemissa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *