Dags att fånga Stjärnorna!

IMG_6122I morgon kommer jag att lägga upp bilder på alla tolv superstjärnorna som matte gjort:

Varje stjärna kommer att kosta minst 100 kr men den som vill ge med hjärtat får givetvis lägga till valfritt. Du får lämna intresseanmälan på en, två eller MAX tre av stjärnorna till att börja med så att vi får se efterfrågan! Ange vilket/vilka nummer och rangordna dem med favoriten först. Motivera gärna varför du valt dessa! Lämna intresseanmälan i en kommentar!

På slutet av nästa vecka tittar vi på alla anmälningar och meddelar vilken/vilka stjärnor var och en får! Då PÅ SÖNDAG får var och en betala per stjärna man ”vunnit”, med den summa man tycker passar, dock MINST 100 kr/styck.

Ge med ♥ – pengar* går till SnuffeFonden.

– Alla stjärnor har namn efter en RIKTIG stjärna! De kommer också att ha band så att de går att hänga upp.
– Ange om du vill ha stjärnorna före julhelgen så ska vi lösa det! (Några stjärnor KAN göras i dubletter men det går inte att hinna tillverka innan jul tyvärr!)
– Om väldigt många vill ha samma stjärna, en specifik, så får lotten avgöra! Men givetvis ska vi försöka fördela så rättvist vi kan så att alla som vill ska få åtminstone en stjärna så långt som de räcker!

Och vi hoppas prislappen inte är för dyr utan önskar innerligt att många ska vilja ha en egen stjärna, en sådan som hjälper katter!

(*50% går till Snuffefonden direkt, 50% till matte för materialkostnad, porton m m + till nytt material så vi kan skapa mer saker!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *