Redan 500 kr inne i JulTasseriet T14 – HurrJam!

IMG_6032 Nog vill väl du också vara med? Katter, mattar, hussar, jyckar – ja alla får vara med! Tasseriets intäkter kommer att bli JulKlapp till Örebro Katthem! ♥

Här är T14-tävlingsuppgiften: Hur många origamistjärnor (De stora bascettastjärnorna alltså, som den ovan!) tror du att matte monterat ihop och har i sin fixarlåda just kl 21.00 den 11 december?

Så här går det till:snuffe2

– Hitta på en deltagarkod som ska börja med T14-… (Det kan vara T14 -Sippo, T14-kattnamnet eller T14-sw3eft, det avgör du själv!)
– Lös tävlingsuppgiften ovan!
– Maila svaret på uppgiften, samt din valda deltagarkod, ditt namn och adress till mig på min mail bloggkatten@hotmail.com senast den 12/12 kl 20.00.
– Tassa in din anmälningsavgift – minst 30 kr men valfritt ♥♥ om man vill skänka mer ♥♥ – på SnuffeFondens konto och *WIKKTIGT!!!* i fältet för meddelande till betalnings-mottagaren skriver du din deltagarkod.
– Om du vill får du tassa in en sammanlagd anmälningsavgift a 30 kr för varje katt i flocken som vill delta. Varje katt som svarar på tävlingsuppgiften har lika stor chans att vinna. Ange personligt tävlingssvar för varje katt i mailet, inte samma.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Redan 500 kr inne i JulTasseriet T14 – HurrJam!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *