Säg till katthjälpare/katthem att söka HittekattsbandPengar!

Vi måste få ha en Riktig Jul! Det betyder att vi börjar på nytt med att erbjuda hjälp till särskilt behövande katter från Hittekattsbandets kassa – även till dem som fått slantar tidigare! Låt oss ge julklappen som värmer! Ansök igen! Eller på nytt!CUPIDCAT06 5X7

Föreslå till bloggkatten@hotmail.com var och till vem vi ska räcka ut Tassen! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Säg till katthjälpare/katthem att söka HittekattsbandPengar!”

  1. Vi har tipsat Kvibergskatterna! De har just nu fått in en stackars kisse som fått amputera svansen och tagit bort ett öga – snyft. En alldeles tam liten kisse som ingen vill låtsas om att den äger. *morrhårsdarr av ilska* Veterinärnotan är hög som detta frivilliga gäng nu får ta hand om.

    *nosgos*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *