Vi packar grejor till Kattens Dag nästa helg


Du tar väl polarna med och kommer?! Här är länk till alla butiker som har öppet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vi packar grejor till Kattens Dag nästa helg”

    1. Mjausingen – jag har spridit ut matte till Arken Zoo och Stora matte till Pet Products, här i Örebro! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *