Du missar väl inte Kattens Dag!?

Kattens-Dag-LoggaI många år nu har Kattens Dag firats den första helgen i december, och så sker även i år! Hos oss i Örebro betyder det att ”mitt katthem” ska vara med och ha aktiviteter och visa katter i två djurbutiker i stan, Arken Zoo och Pet Products! Jippiiii vad kul det ska bli!

Alltså lördag 1/12 samt söndag 2/12 – jag återkommer med mer detaljer!

Du kan hitta INFORMATION om vilka butiker som har Kattens Dag HÄR – det brukar vara roliga tävlingar, erbjudanden och fina missar att träffa! Kom du också!!!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *