Tänk om….

jul
…vi kunde ordna nåt sådant här på vårt katthem?! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tänk om….”

  1. Men det kan ni! Julmarknader brukar ju vara utomhus, så någon liten snutt av trottoar eller gård kan ni väl ställa upp några bord på? Säkert vill era medlemmar hjälpa till att skänka julprydnader och julgodis och sånt som ni kan sälja.

    Våran matte sliter nu sitt hår för att få allt klart till ’vårat’ katthems julmarknad den 2 december kl. 13-16, samtidigt som hon försöker få volontärer som jobbar på alla de zoobutiker som bett att ’vi’ ska representa hos dem samma dag. It doesn’t rain, but it pour!

    *nosgos*

      1. Det är jättebra att zoobutikerna bjuder in katthem så de får visa upp sig och kanske kan tjäna en liten extra krona 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *