Lite förvirrande

…känns det att ha ”tappat bort” en hel dags bloggarbete – i synnerhet det blogginlägg med att vår vän katten Nisse i Rom vann den roliga julauktionen! Det och alla inlägg jag fixat till idag är försvunna. Jag ska försöka komma ihåg vad jag skrivit och göra om alltsammans, men jag känner mig lite som dragen i svansen nu och deppig! Att bara gå omkring och morra gör ju ingen glad – men jag har verkligen försökt nå nån sorts bloggsupport… Densamma verkar dock lika otillgänglig som månen… Nå jam…
underifran

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *