Har du hört talas om priset ”Jazzkatten”?


Kolla vilka häftiga Klös! Det är de fem statyetter som delas ut varje år till fem ”Jazzkatter” av Sveriges Radio P2 och de får alltså varsin av dessa coola tassar, utförda av Benjamin Slotterøy och Halvard Börgesson Skeie. JazzTassHäftigt! ♥jazzkatt

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Har du hört talas om priset ”Jazzkatten”?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *