Vidriga vidriga…. avskum!

Jag hittar inte luft till ett nog argt jam! En kisse i Skoghall har plågats så vidrigt så jag orkar helt enkelt inte beskriva det! Du kan läsa om det HÄR i Värmlands Folkblad – men varning, det är hemskt! Stackars arma katt – som inte gick att rädda…

Det måste – utöver kattens hemska lidande – varit ett trauma för kattens familj och barnet som hittade sin katt. Hur är man funtad som kan utföra ett dylikt brott?!! Jag kan inte andas när jag tänker på smärtan och det bara sliter i mitt hjärta!! Hur, hur?

Rubriken innehåller inte ens förnamnet på allt det jag vill betitla en sådan djursadist! Jag brukar inte förespråka hämnd, men jag jamar:
Må dina ögon falla ut och dina fingrar förtvina, må du drabbas av alla dina offers smärta men ej befrias av döden och må du ruttna sakta i kyla och ensamhet, förtärd av ånger! Morr!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Vidriga vidriga…. avskum!”

  1. Ibland borde man inte ha klicka länkar:S
    Nu mår vi dåligt här hemma. Hur kan det finnas människor som gör sådant frågar vi oss varje gång vi läser om sådana här saker. För tyvärr verkar det finnas flera sådana människor på många håll i vårt land och utomlands.
    Hoppas det lilla samvete de kanske har gör riktigt ont nu !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *