Hur lyckas man filma sånt här?


Aj?! Släpper de ut den över kanten på balkongen eller? Stackars kisse!
Vad ont det ska göra i tassarna!!! *ryser*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Hur lyckas man filma sånt här?”

  1. Förskräckt-JAM!

    Nej, men inte kan det väl vara nån som med flit o vilje gör nåt sånt… Vi gissar att det är en sån kamera som vi har hemma som bevakar och så råkar stackars kissen trilla från sin balkong och fastna på bilden… Hoppas vi i alla fall….

    1. Mjau det gör ont i alla fall att se den falla! Men kanske bilrutan var bättre att falla på än hårda marken? *ryser* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *