Lite glest? Nå jam…

Matte jobbar, husse sover. Sedan byter dom plats. Husse jobbar, matte sover. Nova och jag har inte riktigt kommit på hur det blivit så! Våra människor träffas ungefär vid bilparkeringen när den ena kommer och den andra åker. Nattskift, kallas det visst som husse har. Och som effekt blir att min bloggdator inte står på lika ofta som annars, tyvärr.

Stora matte brukar bidra med lite till bloggen, men sedan hennes dator sa ”Skriiiiik!” och blev kolsvart så har det inte varit till stor hjälp heller. Service är på gång, hoppas vi. Håll tassarna att det inte är helt kaputt med hårddisken!marty
Men jag måste blogga nu och berömma tjejerna Sofia och Jossan från Örebro katthem som kämpade igår i nästan 11 timmar och plockade in i alla fall 4 av 6 katter i Stora Mellösa, bland annat Marty ovan – nytt försök görs i morgon att hämta in de återstående två! ♥ Håll tassarna att det går bra!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Lite glest? Nå jam…”

  1. Tänk att det finns människor som Sofia och Jossan som offrar sig för att rädda små katter. Heder åt ALLA såna. Önskar det fanns många, många fler som ni.

  2. Men fyjam så trist det låter att när den ena är på jobbet så sover den andra !
    Fy så trist att Stora mattes dator blev alldeles svart , hoppas den går att laga !
    Vilken tur att det finns snälla människor som ställer upp för katter i nöd <3
    Hoppas att dom lyckas få in dom två sista katterna också !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *