Det kan gå att rädda ett ”benrangel”

Men det vill till vård, tålamod – och en seg livsvilja! Katten Victor hos Djurskyddet Katthjälpen Sundvall kämpar just nu med att hitta kraft till att återhämta sig, och hans kropp är svag – han är alldeles för trött för att bry sig om någonting annat än vila. Hos victorVictors jourmatte Lilly har hunden Liston föresatt sig att vaka över den utmattade katten med en rörande omsorg – se den rörande filmen HÄR!

Låt oss hålla tassarna för att Victors livsgnista är stark nog!

Minns ni katten Ni Hao jag berättade om, som satt instängd i ett lastfartyg från Kina till Los Angeles? När han hittade i en cnihaoontainer trodde man att han var död – allt han förmådde göra var att andas svagt, han kunde inte jama, gå eller stå, eller ens öppna sina ögon… Los Angeles County Animal Care Control Carson Shelter i Gardena tog den lilla ungkatten till vård, och han fick stanna länge hos veterinären. Alla muskler var förtvinade av svälten och än idag har de inte läkt helt. Det tog nästan en vecka innan Ni Hao kunde stå själv och när det första jamet förmåddes så jublade veterinärkliniken: “We finally got to hear his voice – it sounds like a sputtering single-engine plane.”

A kitten named Ni Hao stowed away in a container box and made a voyage from China to Los Angeles. The young cat arrived in bad shape after days without food and water that left him with nerve damage. Harvey Hettick and Kathleen Shaver (pictured), of RedonNi Hao är ”still a bit wobbly and may end up being a special needs kitty for life” – men när han väl var redo för att adopteras ut hade mer än 80 familjer anmält intresse! Och i början av september, efter noggrann urvalsprocedur, fick Ni Hao, iförd sportigt ljusblått halsband, följa med sin nya matte Kathleen Shaver hem. Hon gav honom ett löfte: ”I promise that the rest of your life will be easier than the beginning!”

Att bli frisk och stark är ett mirakel, att få ett gott hem likaså. Jag önskar innerligt att dessa mirakel kunde ske för varenda katt som är hemlös, sjuk/skadad eller bådadera! ♥
Stöd Ditt Lokala Katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Det kan gå att rädda ett ”benrangel””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *