Nu väntar jag ivrigt…

…på att matte ska berätta om sitt nya jobb, som hon varit på!
Men hon ser så trött ut att jag tror det ska bli bara en härlig lugn gosstund istället!!! Så här:
IMG_1690
Vad matte gör med den nya bascettastjärnan? Jo, den ska ju godkännas och kattifieras av mig! Jag ser lite bister ut bara för att jag inte fick lov att tugga på den!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Nu väntar jag ivrigt…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *