Knas med bloggen igen…

Jag tror jag får  SpaderJamning! Nu är det en hel massa vänner som vill kommentera men som får upp ”Access Denied This site is protected by the Stop Spammer Registrations Plugin.” och inte kan lämna kommentarer?IMG_1699

Detta är en funktion som jag inte ens har och ibland drabbar den mig själv när jag ska svara kommentarer i min egen blogg dessutom. Det är jätteknasigt och jag begriper inte hur jag ska bita eller klösa för att få ordning på det heller! Morr!

Kan störningen bero på dessa som matte har satt upp i taket?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Knas med bloggen igen…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *