De undrade vem kändisen var?

Tänk när jag ÄNTLIGEN fick komma ut ur buren och se mig omkring!
(Den ämliga fotokvalitén beror på Stora mattes koffeinbrist, hon var lite skakig pga att endast fått en ynka kopp kaffe på hela dagen…)
Mjau, i alla fall gick jag med svansplymen glatt i vädret och tog mig en titt och tassade bort mot bloggvännernas bord. De blixtrade massor med sina kameror och det gjorde Stora matte också och så kom det en fin familj med barn som ville klappa mig och jag gillar ju verkligen barn, så det fick de! ♥

Det var då Stora matte mitt i blixrandet hörde från åskådarledet bakom sig: ”Undrar vem det där är? Det måste vara någon kändis?!!” Om funderingen avsåg matte eller mig är svårt att veta, så det måste ju ha varit matte eftersom jag redan är lite känd??! *blink*

Domarn berömde i alla fall mig och sade att det syntes verkligen att jag trivdes bra med att gå i koppel och visa upp mig, vilket ju stämmer till hundra procent! Men hon fick ta i lite för att lyfta mig och sa något om damers vikt som jag INTE tänker jama mer om. I bakgrunden ser ni förresten sådana fina rosetter som vi fick, och den tuffa pokalen som alla visade katter tävlar om!

Istället kan jag nämna att jag fick jätteberöm för min fantastiska, silkiga och välskötta päls! Hon såg lite förvånad ut när matte avslöjade att jag varit helrakad i maj och redan var så pälsig! (Ändå fattas det 1/3 päls till som kommer att växa ut i vinter! Och vad då välskött? Det är nog ett år sedan jag senast badade och jag fick bara lite snabborstning innan visning??! Jag har hört dem som har mycket värre pälsvårdsprogram…) Oj vad klappar jag fick i alla fall, det var helmysigt!

I morgon ska jag berätta lite hur det gick för Nova att bedömas! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “De undrade vem kändisen var?”

 1. Åhh vilka härliga kort på världens bästaste Wikki! 😀
  Jag tycker att du borde fått världens finaste rosett jag!

  Tvåbeningar är såå besatta av vikt och sån smörja..
  Jag hoppas att du kunde skaka av dig hennes skitjam,
  för så länge man mår bra så är man perfekt som man är!

  Nosbuffar och Mjölkisar <3

 2. Min matte tyckte det var jamarns skojsigt att få se dig i verkligen och din matte och husse och stora matte i lördags 🙂
  Jisses vad fort din päls växer !!!
  Skulle ju vara du som kallas Fluffboll och inte jag 😉

  1. Mjau jag får också ”Fluffetikett” ibland. När det inte är epitetet ”Pälsskata”! NosPuss Wikki

 3. Tänk den lyckade utställningen och hur du går där med svansen så fint i topp! Kunde du ha trott att du skulle våga det för några år sen, Wikki? Vilken tur att du kom till din familj och fick chansen att växa. (Och nu pratar jag inte om samma sak som domaren…)
  Såg att din bloggkompis Tindra också börjar bli riktigt modig. Kanske kommer hon också till nån utställning i framtiden… Det är så roligt att följa alla bloggkissars framsteg. Och första pris borde gå till er allihop och era människor också förstås!

  1. Mjau svansen är min paradflagga, det lärde jag mig faktiskt av min hundmamma! Och jag har nog varit ganska rädd en gång i tiden men när matte finns i andra änden av kopplet så är jag hur modig om helst! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *