Bloggen krånglade men här är jag nu!

Så här trött var jag i utställningsburen efter att ha visats upp:
Men det är inte därför som bloggens server varit nere,  det var nåt annat så jag har inte kunnat blogga på hela dagen… Och nu har matte och Stora matte hållit på med Hittekattsband och fina origamisaker hela dagen istället. Och jag har sovit vidare i min hemmakattong – tacka vet jag en bra kattong!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Bloggen krånglade men här är jag nu!”

  1. Så väl jag förstår att du är trött efter att ha varit utställd, men du gjorde ett fankattiskt jobb som reklam för Wikki crew och Nerk. Nova var också duktig som klarade av dagen så bra när hon är så blyg, men all heder åt er båda.

    Nosbuffar

    1. Mjau, jag vet inte vad det varit för trassel med servern men det drabbade visst alla metrobloggar, skönt att det är borta nu! NosPuss Wikki

    1. Mjau det blve ju så lite spontant när inte bloggen fungerade förrän sent på eftermiddagen! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *