Och jag är utställd! Puh!


Mjau, jag har nu representerat Örebro katthem hela dagen, puh vad jobbigt! Nova har varit med men hon har hållit sig gömd bakom skynket, hon är ju lite blygare av sig.
Men jag fick tassa till domarbordet och bli bedömd!

Och ser ni vad det står på min bedömningssedel?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

24 reaktioner till “Och jag är utställd! Puh!”

  1. Åh *nosrodnar* men frågan är om jag ska presentera… ehm… det domaren sa om min rondör. Hmmmm. TassKram Wikki

  1. Äntligen! Förut var det bara min FlatCat som hade bedömning – nu har jag och Nova varsin också. *stolt nos* TassKram Wikki

 1. Meeeh, asså man behöver inte vara DOMARE för att veta att du är SPEKTAKULÄR, Wikki! Man behöver bara läsa bloggen ett par dagar så VET man att du är det!! Glömde dom BISa dina hjälpkatts kvaliteter??? 😉

  Pussa på Nova stackarn från oss. Vad hon ska behöva utstå, fina lillasystern.

  1. Alla drive-in-utställda katter fotograferades och kommer att presenteras på NERKs hemsida (Eller om det var FB) och där ska den katt väljas som vinner en fin pokal. Jag hoppas min lillasyster Nova vinner den för att hon var så tapper och var med mig hela dagen! ♥ NosPuss Wikki

    1. Mjau – ändå var hon helt oberörd när vi kom hem och från att ha varit ”benlös” hela dagen och sett ut som en platt boll ungefär så var allt som vanligt brar vi var innanför hemma-dörren! NosPuss Wikki

  1. Undrar om sådana katter har hög lön och kan hjälpa sämre lottade missar? I så fall kanske jag ska be matte bli premiärminister?! NosPuss Wikki

 2. Så spinnande att vara på utställning! Men jag hade nog inte vågat…så det var modigt gjort!
  Jag får nöja mig med att vara vacker här hemma, det är inte så tokigt det heller.
  Många nosbuffisar från Fjutten med gäng.

  1. Mjau Wikki Flat Cat var med i fall jag skulle ledsna – då hade Stora matte skjutsat hem oss bums. Men nu behövde min Flat Cat aldrig rycka iN! NosPuss Wikki

 3. Skippa domarens oförskämdheter om nåt gram hit eller dit, Wikki. Hon fattar inte att om man ska orka jobba i rädda-hemlösa-svängen behöver man ha pondus 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *