Presentationen börjar arta sig


Stora matte har gnuggat geniknölarna i flera dagar för att få till en bildpresentation till lördag… Här är lite av den!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Presentationen börjar arta sig”

  1. Bra presentation! Glöm inte att ha er logo på varje bild, för då kommer man lättare ihåg er. Upprepning, upprepning, upprepning…………..

  2. Bra idé. Vi kan inte påminna för ofta om utsatta katters situation. Det är tur att det finns såna som du, Wikki, som oförtrutet jobbar vidare för att förbättra livet för hemlösa katter.

  3. I de områden vi jobbar, från Ljusnarsbergs och Hällefors kommuner i norr till Askersund och Laxå kommuner i söder, uppskattar vi att den finns 10.000 hemlösa katter. Det stänker även över anmälningar från intilliggande områden, så det finns hur mycket jobb som helst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *