Fler av de fina Tasserisakerna


Ljus som byter färg vartefter det brinner, tuff disktrasa, tablettask med söta katter på, handledsvärmarna, några färgglada små snörmöss och så den här coola kattnyckelringen:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Fler av de fina Tasserisakerna”

  1. Hej! Går det att köpa de fina handledsvärmarna och finns de i fler färger? Jag kan tänka mig många att ge dem i julklapp till :)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *