Håller tassarna för husse

…som just nu är på antsällningsintervju igen!
Matte och Nova och jag hoppas massor att husse genom detta ska få chans till sin nödvändiga praktik och kanske i förlängningen ett jobb! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Håller tassarna för husse”

  1. Mjau, vi flätar ihop svansarna och håller tassarna för husse!!! Såklart det är HAN som ska ha jobbet!

    1. Mjau, han verkar ha skött sig bra – nu är det bara några papper som ska inväntas! *svansdans* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *