HalloweenTasseriet T13 – till minne av Snuffe!

Matte och jag har haft ett viktigt samjam idag angående det nya Tasseriet T13! Det ska vara tema HalloweenTasseri och vi håller på för fullt att välja innehållet. Här är några av leksakerna som kommer att ingå: En busig pälssvans från MeKatt, myntakuddar, höstfärgade möss och ett kul flygfä! Samt en härligt orange disktrasa till vinnarens människa att leka med! Och mer saker blir det så klart!

Slantarna från Tasseriet ska tillfalla SnuffeFonden den här gången – till minne av vår saknade vän Snuffe som för nästan exakt två år sedan tassade över Bron… Lilla randiga Snuffe – han var högt älskad och alldeles för ung för det… Men han gav starten till SnuffeFonden, som nu hjälpt många katter att få hjälp till den nödvändiga veterärvård som deras människor inte haft råd med. Som en KattÄngel håller han fortfarnade Tassen över den!

Fonden har blivit lite mager och behöver fyllas på nu! Så vill du hjälpa till genom att vara med i HalloweenTasseriet T13 gör du bara så här:

– Hitta på en deltagarkod som ska börja med T13-… (Det kan vara T13 -Adam, T13-kattnamnet eller T13-Gru54S, det avgör du själv!) 
– Tassa in din anmälningsavgift – minst 30 kr men valfritt ♥♥ om man vill skänka mer ♥♥ – på SnuffeFondens konto och *WIKKTIGT!!!* i fältet för meddelande till betalnings-mottagaren skriver du din deltagarkod.
– Lös tävlingsuppgiften som kommer i kväll!
– Maila svaret på uppgiften, samt din valda deltagarkod, ditt namn och adress till mig på min mail bloggkatten@hotmail.com senast den 26/10 kl 20.00. 
– Om du vill får du tassa in en sammanlagd anmälningsavgift a 30 kr för varje katt i flocken som vill delta. Varje katt som svarar på tävlingsuppgiften har lika stor chans att vinna. Ange personligt tävlingssvar för varje katt i mailet, inte samma.

Visst vill du också vara med och hjälpa? Kom ihåg att ingen gåva är för liten!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “HalloweenTasseriet T13 – till minne av Snuffe!”

  1. Mjau, tänk att det är så längesedan. Fast det känns ibland som om det var igår. *djup suck* Men det känns bra att veta att hans minne lever vidare i alla fall. *torkar en tår med tassen*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *