Blev för trött för att komponera tävlingsuppgift

…till Tasseriet i kväll! Det är nämligen nåt som ska räknas igen och det kräver lite detektivarbete i dagsljus! Så håll ut! Det blir förhoppningvis en dag i morgon också!

Under tiden ligger jag här och undrar hur de har det, katterna ute i regnet…

Regnrock på!?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *