Öppet Hus på våra katthem


Många av er i Örebro som huttrar och fryser p g a branden igår kväll i kraftvärmeverket… Ni kan komma till Öppet Hus på Örebro katthem idag söndag kl 13-16 och adoptera en alldeles livs levande värmekälla: En katt! ♥  Kom och prov-värm er!
Samtidigt gör ni en dubbel tjänst eftersom det skulle göra plats i katthemmets trygghet för en katt som ännu går ute och fryser!

Välkomna på Café Katt kl 14 – 17 på Stockholms Katthem!  Där finns också varma missar att ta i famnen! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *