Vi gissar väl på tills nån gissar rätt då?! ♥


Och vi kan ju faktiskt dela ut fem stycken till flera, som gissar andra bra saker än det vi själva tänkt att de skulle vara till!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

22 reaktioner till “Vi gissar väl på tills nån gissar rätt då?! ♥”

 1. Hej Wikki!
  Är inne och äter lite och passar på att hjälpa min betjänt att gissa. Hon har tänkt hela dagen utan resultat. Jag tror att det är små prydnader som ska sättas ihop med ett snöre och hänga i fönstret. Trevlig lördagskväll, hoppas värmen kommer tillbaka.
  Mjau, mjau från Mio

  1. Mjau, det här är inte riktigt vad VI tänkt oss att hänga dem i – men svaret är så pass rätt att du vinner 5 stycken! Man måste ju vara öppen för fler lösningar! (Maila din adress till bloggkatten@hotmail.com)
   Men vi har i alla fall vikt ytterligare fem stycken för den som gissar ”rättare”!
   TassKram Wikki

   1. Fina små ljus i mörkret (om man är modig och sätter in ljus) eller som väldigt fina dekorationer till jul eller på gravarna (RIP husse C och alla våra kattkompisar) ??

    1. Mjau, julpynt är det och du har jobbat så intensivt med gissandet att du vinner fem stycken också! Vilken färg önskas??! TassKram Wikki

 2. År det en Wikki-variant på lyckokakor?
  Jamarns vilken svår tävling! *biter på klorna av soinning*
  *nosbuffar*

   1. När jag tänker efter så skulle de t om vara fina som draperi! Eller kanske som örhängen eller halsband. Fast finast som dekorationer i ett träd eller buske. Så tänker jag.

  1. Mjau, där har vi rätt svar specificerat! Du har vunnit fem stycken! Vilken färg önskas? NosPuss Wikki

 3. Om de inte varit tal om fem så hade vi gissat på att efter ha trätt dem på snöre så kunde de bli fina örhängen.
  Verkligen tur för din matte och husse att de har er nu när det blir kallt. Alla vet ju att det ryms hur mycket värme som helst i en gossig kurrande katt:)

 4. Wikki, vi önskar dem i vilken färg som helst och att de kommer med i ett Tasseri, eller att ni skänker dem till behövande katthem som kan sälja dem. Vi har allt vi behöver, men det finns så många som inte har någonting. Nova och Wikki, ni har så bra koll på vilka som behöver extra hjälp – inklusive Örebro Katthem – så ni får besluta. Vi vet att ni har en osviklig rättvisenos <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *