Nu börjar det bli svalt hos oss…


Jag har ju varm päls, men husse och mattEons kraftvärmeverk i Örebro brinner.e oroar sig för att det ska bli huttrigt hos oss i natt. Det är nämligen så att EONs kraftvärmeverk här i Örebro står i ljusan låga och fjärrvärmen till en stor del av stan är utslagen!
(Foto: Janne ”Minken”)

En solstrimma att gassa mig i vore ju inte dumt, men just nu gör vi vad som går för att hålla befintlig värme kvar genom att vika ner persiennerna, dra för extra gardiner och så har matte delat av lägenheten med ett lakan på en gardinstång, så vardagsrummet (Där vi får lite spillvärme av tv och den gamla datorn.) blir som en egen kupé! Och så har de ju oss två kattvärmeverk! ♥

EON ska leda om värme från andra ställen, hoppas det kommer att fungera!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Nu börjar det bli svalt hos oss…”

 1. Dubbla filtar och dubbla katter i sängen så är det skönt i sovrummet. Men om inte EON fixar sin bit så blir det minst sagt kyligt imorgon. Stackars er, kompisar! (Och alla andra Örebroare också, så klart.)

  1. Mjau, men viktigast är att ingen där på värmeverket skadats i branden, allt annat kan ju lagas! NosPuss Wikki
   PS En Wikki i sängen ger faktiskt rätt god värme!

   1. Klart att det är viktigast!! Vi får kolla på det berömda nätet om det står något. Värm dina människor Wikki och Nova, du måste hålla husse varm.

 2. Oj kära nån! Läste om det! Är ni drabbade! Tänk på att hålla huvudena varma på människorna. För det är genom huvudet man förlorar mest av sin kroppsvärme. Så Mössa på och sockar. Faktiskt var det en elektriker som sa att varje människa alstrar lika mycket värme som en 75W lampa! Så stay close!

 3. Uscha. Kryp i hop tillsammans. Sno er på och se om det finns gasolkaminer kvar att inhandla i morron bitti på Harald Nyborg.
  Värmande kramar
  Sören o Co

  1. Vi fick lite fisljummen värme idag i alla fall, skönt det! Alla har ju inte päls som jag! ^^
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *