Ledtråd och vi gissar till kl 19 då?


Mjau, som många gissat är det origamisaker, men till vad?
Led-tråd: Varje ska ha just en sådan!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Ledtråd och vi gissar till kl 19 då?”

 1. Jaha … ledtråden gjorde ju att det blev MYCKET enklare… ”varje ska ha”…hrmf..
  Sambo gissar att det är ett paket som innehåller en husse eller en matte! Varje katt ska ju ha en sån!!
  Roxy gissar att man ska ha en liten hemlighet inuti!
  Matte gissar en presentförpackning till hittekattsbandet!!
  Vi är SÅ NYFIKNA alla tre!

   1. Surfa ut på internet alla ni som inte har en kisse i ert hem, så hittar ni katthem som har öppet imorgon eller senare i veckan. Kommer ni till ’vårat’ katthem imorgon så kan ni fika jättemumsigt också!! Kafé Katt 14-17 i Hägersten. Vilket katthem får ni gissa, fast inga priser delas ut 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *