Härliga Fredag! – kollage

happy friday 

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Härliga Fredag! – kollage”

  1. Vilka fina fredagsbilder! Här kan man ju välja den som man tycker passar bäst för dagen.

    Vi har svansarna lite neråt idag, för vi har en kompis(lille Moses) på Djursjukhuset. Men vi försöker tänka pussitivt och svansar upp oss så gott vi kan. Matte städar, det är ett tecken på att hon är orolig och inte kan sitta still!
    Jama hälsningar till din förkylda matte!:)
    Kram Fjutten med kollegor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *