Överöst med bilder?

Vår duktiga vän kattbeteendevetaren Susanne skrev på FB: ”Har du en rolig bild på din katt? Jag letar efter roliga, knasiga, och vackra kattbilder för att ha till ett bildspel på mina föreläsningar under hösten. Skicka den isåfall till: susanne@kattproblem.se  Tackar på förhand!” och jag kunde ju inte låta blli att skicka över fyra ”svart-vita” bilder…

Jag kan nästan se framför mig hur Susannes mailbox spricker av fototrycket! *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Överöst med bilder?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *