Tanja hade aldrig sett en kickeroo…


Om jag får låna din kattong så får du prova Novas Kickeroo! GladBus:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Tanja hade aldrig sett en kickeroo…”

    1. Mjau, men Tanja säger att hennes bönfyllda påse från Pelle Boman är finare i alla fall. Tur det, för vi kommer att ta vår kickeroo med hem igen! NosPuss Wikki

    1. Mjau, fast vi är snälla ju som låter Tanja låna vår favoritleksak – men hon lånar ju ut Landet till oss! ♥♥♥ TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *