Pratar med sina döda katter – det gör väl många?

Jag läser i Expressen att artisten Kalle Moraeus ofta snackar med sina katter, som båda tassat över Bron. Artikeln har lett till en del förlöjligande instick, men jag tycker bara det är sorgligt att människor över lag inte är medvetna om hur mycket vi katter kan vandra mellan världarna och mellan våra nio liv…

Vi går våra egna vägar, helt enkelt, som vi alltid gjort. Det finns inga gränser som egentligen begränsar oss. Vi kan älska alla slags människor. Vi kan överleva i de märkligaste situationer. Vi kan försvinna till synes omöjligt ur stängda rum och återkomma lika obegripligt till det ställe där vi redan eftersökts hur många gånger som helst. Och när vi slutligen tassar över Bron, så är vi redan där – och samtidigt redan tillbaka.

En gnista av oss katter stannar alltid hos de människor som varit våra käraste och närmaste. Så egentligen är det inget märkligt med att fortsätta jama och prata med varandra…

Så behåll tanken på detta i ditt hjärta: Vi kommer alltid att höra ihop – och höra dig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Pratar med sina döda katter – det gör väl många?”

  1. Mycket dumt skall man behöva höra med sina stora öron… apropå öron, så var det en väldigt snygg rex på lilla bilden – ungefär så där såg lille Rufus ut! *kurrar* Matte och gammelmatte pratar ofta om och med de missar som gått över Regnbågsbron, och de blir aldrig, aldrig bortglömda…

    Tass från Imma, abbemissa.

  2. Så fint & du…
    Vi hade en katt som alltid rev ner böckerna på en hylla,de stod stadigt men än idag ramlar de helt oväntat ner …Är det små ”tassar” tro!? Vi tror det ♥
    /Jam & Kram från mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *