Äntligen bloggen igång igen!

Mjau, ursäkta att jag inte kunnat jama på bloggen på hela eftermiddagen och kvällen förrän nu – jag vet inte vad som spökat med Metrobloggen!

Hoppas det inte strular mer nu!!! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Äntligen bloggen igång igen!”

    1. Mjau det verkar lugnt idag! Puh! Jag blev nervös att bloggen kattnappats och försvunnit för gott! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *